Кадър: БНТОстри думи между премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев сме чували и

...
Кадър: БНТОстри думи между премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев сме чували и
Коментари Харесай

Социологът Евелина Славкова: Конфронтацията Борисов - Радев има и личен характер

Кадър: Българска национална телевизия

Остри думи сред премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев сме чували и преди. По-скоро тази борба има и персонален темперамент. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия социологът Евелина Славкова във връзка словесните битки сред министър-председателя и президента.

Видно е, че президентът се е конструирал в линия на остри рецензии към държавното управление и тази линия ще продължи до края на мандата му. Напоследък се вижда, че президентът, който се радва на висок рейтинг, стартира да губи рейтинга си от последователите на ГЕРБ. Те стартират да не го одобряват като собствен президент и да не го харесват поради тази остра борба, съобщи Славкова.

Във всяка една рецензия може да има нещо градивно, уточни политологът Страхил Делийски. В тази обстановка има два описа. Единият е този на властта – всичко е ОК, вървим добре, има непоклатимост. Другият роман е този на президента – има проблеми, хората не живеят добре. Тези два вида разкази за страната имат идентичен брой почитатели в публиката. Двамата държавни мъже като че ли изговарят гласно това, което хората приказват между тях, каза Делийски.

Двамата коментираха и инициирания от президента Румен Радев дебат за промени в Конституцията. Това е прекомерно огромна крачка в така и така нестабилния ни политически развой. Добре е президентът да вкара повече разсъдък в метода, по който работят институциите, а не в крайния документ, уточни политологът.

За промени в Конституцията сме чували хиляди пъти от разнообразни политически играчи. Това е изклчително тежък развой, който ще докара до дребни политически игри, означи Евелина Славкова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР